Web
Analytics
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Over ons

OHMYPARTY zijn de zussen Leen en Katrien.

Wat een paar jaar geleden begon als de zoektocht naar mooie decoratie voor het huwelijk van Katrien, is nu de zaak geworden waar beiden van droomden. Leen zorgt voor de creatieve toets. Met haar jarenlange ervaring als grafisch vormgever en haar oog voor alles wat mooi is, maakt ze elke styling tot een persoonlijke beleving. Katrien leidt de creativiteit van Leen in goede banen en gaat op zoek naar innovatieve en duurzame manieren om de visie van Leen tot leven te brengen.

Laat je meevoeren in de wereld die Leen en Katrien creëren. Voeg een vleugje stijl toe aan de leukste momenten in het leven.

Onze kernwaarden

STIJLVOL

Word je gelukkig als alle details kloppen? Kan je ervan genieten om anderen te laten genieten, en liefst dan nog in een mooie en stijlvolle setting? Wij ook! :) ... Een intiem etentje met z'n twee, de eerste verjaardag van je zoontje of dochter, een tienerfuif ... hoe groot of klein, hoe rustig of bruisend ... elk bijzonder moment verdient een vleugje stijl. 

 

CREATIEF

OHMYPARTY is ontstaan vanuit de creativiteit van Leen ...  het zit in haar genen, in haar doen en laten. Logisch dus dat we elk nieuw project met een creatieve blik aanvatten. In onze collecties vertrekken we vanuit onze eigen visie, en laten we tegelijk ook ruimte voor jouw invulling. Laat je volledig gaan bij de aankleding van je feest, smijt alle registers open en maak er het feest van waar je al jaren van droomt ... maak het nog mooier dan je je in je stoutste dromen had durven voorstellen. We staan al te popelen om je hierbij te kunnen helpen :)

 

INNOVATIEF

Niet alleen volgen wij voor jou de trends op de voet ... we zijn ze zelfs voor, we creëren ze. Hierbij hebben we steeds hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat jij je gelukkige momenten kan doen bruisen. We gaan volop voor innovatie: in prints, in design, in de ontwikkeling van nieuwe producten.

 

DUURZAAM

Al onze latexballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar ... en daar hebben we een goede reden voor. Als er niets verandert aan ons consumptiegedrag, dan zwemt er in 2050 meer plastic dan vis rond in de oceanen. Wij dragen ons steentje bij door enkel te werken met Belgische ballonnen. Ook bij het selecteren van al onze andere materialen, kiezen we waar we kunnen, bewust voor duurzame en lokale productie. Dus geen vervuilend transport en bovendien bouwen we mee aan de werkzekerheid bij onze Belgische leveranciers.

 

KWALITATIEF

Door te werken met Belgische en Europese producten kunnen we garanderen dat we feestartikelen van de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Copyright 2023 © OHMYPARTY | Alle rechten voorbehouden | Privacy & Cookie-beleid | Algemene voorwaarden | BE0666.409.794

Webdesign Weblounge